PROFESSIONALS

Mensen inspireren

Ik heb regelmatig contact met huisartsen en fysiotherapiepraktijken. Ik vind het belangrijk dat zij weten naar wie ze patiënten doorverwijzen. Daarnaast geef ik presentaties over gezonde voeding en organiseer ik – in samenwerking met partners – leerzame projecten op scholen of bij bedrijven. Daarmee kan ik mijn passie overbrengen en vertellen wat gezonde voeding is en hoe belangrijk het is.

Kennis van voeding

Op het gebied van voeding verandert er veel; er komen voortdurend nieuwe inzichten. Daarom lees ik veel, volg ik de media en ga ik regelmatig naar post-HBO scholingen. Op basis van de laatste inzichten wil ik mijn cliënten altijd van het beste advies voorzien en goed kunnen begeleiden bij het veranderen van hun eet- en leefgewoonten. Dat kan alleen als ik precies weet wat voeding doet.

Privacy

Voedingsadviesbureau Marjolijn Bakker gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens. Dat is nu vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Privacyverklaring voedingsadviesbureau Marjolijn Bakker 

Menu